Hamzalı Gölceğiz Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu'na Ziyaret

Yazar: gturan | Tarih: 20 Aralık 2023

Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştiren sosyal sorumluluk projesi kapsamında 15 Aralık Cuma günü Samsun Tekkeköy'de yer alan Hamzalı Gölceğiz Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine yönelik "Su Tasarrufu ve Atık Geri Dönüşümü" konularında farkındalık eğitimleri düzenlenmiştir. Etkinliğe Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feryal AKBAL, Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr Ayşe KULEYİN, ÇEVSAM Müdürü ve Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Gamze TURAN, Dr. Öğr. Üyesi Hülya AYKAÇ ÖZEN ile birlikte eğitmen olarak Arş. Gör. Dr. Sevda Esma DARAMA ve Arş. Gör. Dr. Handan ATALAY katıldı. Eğitim sonunda öğrencilerin soruları cevaplandı, hediye dağıtımı yapıldı ve hatıra fotoğrafı çekildi. Ayrıca okula ayrıştırılmış atık toplama kutuları yerleştirildi. Daha sonra programa katılan Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Tekkeköy Tabiat Tarım ve Arkeoloji Okulu ziyaret edildi. Yetkililer ve öğretmenler tarafından yapılan çalışmalar ve planlamalar hakkında bilgi verildi.